שיפודי חזה עוף ברוטב טריאקי של ירון ידעי
1 קג' חזה עוף/פרגיות
חצי כוס סילאן
חצי כוס צ'ילי מתוק
חצי כוס טריאקי
4 כפות שמן סויה
2 שיני שום קצוצות
שיפודי עץ.




אופן ההכנה של שיפודי העוף ברוטב טריאקי:
לחתוך את העוף לקוביות.
לערבב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
להוסיף את העוף למשרה.
ולהניח במקרר לספיגת טעמים מינימום חצי שעה .
לשפד בשיפודי עץ לא להעמיס. ולשמור את המרינדה שנותרה להברשה על השיפודים במהלך הצלייה

לחמם מחבת פסים משומנת . או תנור במצב גריל.
לצרוב מכל צד למשך 2 דק
מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה .ובתיאבון .

מתכונים נוספים:
חזה עוף ממולא בפיטריות
סיגרים במילוי חזה עוף
סרטון של שיפודי חזה עוף ברוטב טריאקי