פסטה ברוטב רוזה של אורית לוי

מצרכים
פסטה מכל סוג שיש בבית
50 גר' חמאה
2 שיני שום כתושות
1 קופסת רסק קטנה או 100 גר'
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
כף גדושה של קמח רגיל
חצי כפית תבלין אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
להגשה: גבינת פרמזן מגורדת או מוצרלה




אופן הכנה של פסטה ברוטב רוזה:

1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן מהמים.
2. להמיס חמאה בסיר ולהוסיף את שיני השום. לערבב מעט. .
3. להוסיף את הרסק ולערבב..
4. להוסיף לאט תוך כדי ערבוב את השמנת מתוקה..
5. להוסיף את הקמח ולערבב היטב שלא יהיו גושים. להוסיף את התבלינים..
6. מיד כשמתחיל לבעבע להוסיף לסיר את הפסטה המבושלת, לערבב היטב..

מתכונים נוספים:
פטוציני ברוטב שמנת ואבוקדו
ספגטי עם כדורי בשר

סרטון לפסטה ברוטב רוזה: