דג דניס בתנור של לי אבוטבול

סרטון הכנת דג דניס בתנור:

לרוטב ומילוי הדג –
פטריות שמפיניון חבילה 1
פלפל אדום 1
3 שיני שום
כוסברה קצוצה
עגבניה חתוכה




אופן הכנה של דג דניס בתנור:

הדג – לנקות היטב את הדג ואת הבטן של הדג , להשרות במים עם מלח ולימון

לערבב את כל המרכיבים של הרוטב , להוסיף פלפל , מלח , פפריקה , כורכום ומעט אבקת
מרק , שמן ולימון בנדיבות ולהניח בתוך הדג ומעליו 😉

30 דקות בתנור 200 מעלות מכוסה

מתכונים נוספים:
דג מושט ברוטב פלפלים
קציצות דגים ברוטב מזרחי