לחם פיצה של תומר תומס

סרטון להכנת לחם פיצה בתנור:

מצרכים:
לחם לבן
כף אורגנו
כף מים
כף שמן זית
כף רסק עגבניות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות קטשופ
גבינה מגורדת
גבינת שום שמיר
גבינת זיתים
1 פטריה
1 עגבניה




אופן הכנת הלחם פיצה:
1. לוקחים בקבוק לחיץ ושמים בפנים את הרסק העגבניות,מוסיפים את המים והשמן זית, סוגרים את הבקבוק ומשקשקים.
2. מוסיפים לבקבוק את הקטשופ,אורגנו,פלפל שחור,מלח ומערבבים היטב.
3. פורסים את הלחם כמו שהודגם בסרטון.
4. מזלפים את הרוטב לתוך הלחם החתוך.
5. מערבבים את הגבינת שום שמיר עם הגבינת זיתים מערבבים וממלאים את הלחם.
6. פורסים את העגבניה והפטריות.
7. שמים את העגבניה והפטריות בלחם ומעל מפזרים גבינה מגורדת.ניתן להוסיף זיתים.
8. שמים את הלחם על תבנית עם נייר אפיה, ומפזרים מעט שמן זית מעל.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
10. מוציאים ומגישים.

מתכונים נוספים:

פיצה מרגריטה מתכון
פיצה ביתית של השף אורי ארנולד