עוגת שוקולד וחמאת בוטנים
סרטון להכנת עוגת שוקולד עם חמאת בוטנים:

מצרכים:
120 גרם חמאה מלוחה
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 כוס קמח




מתכונים נוספים:
סופלה שוקולד של מסעדות
עוגיות חמאת בוטנים

אופן הכנת עוגת שוקולד וחמאת בוטנים:
1. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד צ'יפס.
2. מקציפים את הביצים, מוסיפים את הסוכר,תמצית וניל והקמח וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
3. מוסיפים לתערובת את החמה והשוקולד צ'יפס המומסים ומערבבים היטב.
4. משמנים את הקוקוטים ומפזרים אבקת קקאו ובעזרת כף גלידה שמים כף של התערובת שוקולד ומעל שמים כף של חמאת בוטנים ואז שוב מעל בעזרת כף הגלידה,שמים כף נוסף של תערובת השוקולד.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-280 מעלות למשך 8 דקות.
6. מוציאים מהתנור ומגישים.