סמבוסק חומוס מתכון של אביהו שהרבנילבצק:
500 גרם קמח
12 גרם שמרים
חצי כפית מלח
מים של החומוס
למלית:
2 כוסות חומוס
בצל מטוגן
מלח
פלפל
הרבה כמון




אופן ההכנה של הסמבוסק חומוס:לבצק יש לערבב את כל החומרים יחדיו את המים מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק דביק ומעט נוקשה ומתפיחים עד להכפלת הנפח

למלית יש להרתיח חומוס לטגן בצל ולהוסיף את החומוס למחבת ולטגן אותו עם הבצל ומתבלים מלח פלפל הרבה כמון יוצרים כדורים קטנים מהבצק פותחים אותם וממלאים מטגנים במחבת עם שמן בגובה אצבע וזה מוכן בתאבון.

מתכונים נוספים:
סמבוסק עם חומוס עיראקי
גוזגוזה מתכון של תומר תומס