לחם ממולא בשר של לי אבוטבול
מצרכים

לחם אחיד שלם
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור שמיר
חמוציות יבשות ללא סוכר
חצי קילו בשר טחון מספר 2 צלעות
אגוזי מלך, צנוברים ושקדים לבנים
מעט שמן
תבלינים: פלפל מלח כמון ופפריקה.




אופן הכנה של לחם ממולא בשר :
את הבשר מקפיצים במעט מאוד שמן פלפל ומלח.
את האגורים הצנוברים והשקדים קולים על מחבת חמה עד השחמה קלה וטוחנים ביד.
שמים את הבשר עם שאר המצרכים ומערבבים.
את הלחם חותכים בקצה שלו, ומוציאים את כל תכולתו ושומרים לסגירה.
ממלאים את הלחם תוך הידוק של הבשר בכל שלב.
סוגרים עם התכולה שהוצאנו מהלחם , שמים מעט שמן מעל לקריספיות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180-190 מעלות ל20 דקות עד שמשחים.

אפשרי להגיש עם טחינה ביתית איכותית 🙂

מתכונים נוספים:

לחם פיצה של תומר תומס
לחם שום נתלש של מיכל ליובימוב
בתאבון!