מצרכים :

6 תפוחי אדמה אדום
קמח מצה
2 ביצים
חצי קילו בשר טחון מספר 2
בצל בינוני
פטרוזיליה קצוצה דק
תבלינים : כמון פלפל מלח ופפריקה

הכנה:

את תפוחי האדמה שולקים עם הקליפה עד לריכוך , מעבירים למים קרים ומקלפים .
מייבשים היטב ומרסקים , מוסיפים מעט פלפל מלח ומעט שמן.

את הבשר מטגנים עם בצל ומפוררים היטב , מוסיפים כמון פלפל, מלח ופפריקה ומי שאוהב מוסיף פטרוזיליה , מורידים מהאש ומחכים שיתקרר.

לאחר מכן מכינים צלחות עם ביצה טרופה ועם קמח מצה

משטחים פירה על היד ממלאים בבשר וסוגרים , מעבירים לקמח ואז לביצה ומטגנים בשמן חצי עמוק .

בתאבון 🤗