מרכיבים
לבסיס קוקוס
3 חלבונים (לשמור את החלמונים בצד למלית)
3/4 כוס סוכר
3 כוסות קוקוס
למלית השוקולד
1 כוס נוטלה או כל ממרח שוקולד שאוהבים
1 כוס שמנת מתוקה
3 חלמונים
אופן ההכנה
1מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2לתחתית הקוקוס:.
3לערבב בקערה עם כף חלבונים עם סוכר. להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב..
4לשמן תבנית פאי עגולה עם תרסיס שמן או מרגרינה ולהדק את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות..
5למלית:.
6ממיסים במיקרו את ממרח השוקולד והשמנת בפולסים של 10 שניות בכל פעם ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה..
7מוסיפים את החלמונים וטורפים עד תערובת חלקה..
8מוזגים את המלית על בסיס הקוקוס ואופים 25 דק'. המלית אינה קשה ומעט רוטטת – זה בסדר..
9מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות..
10בתיאבון ♥.