מצרכים :

חזה עוף פרוס לשניצלים.
5-6 פטריות פורטבלו
בצל בינוני קצוץ
תבלין שווארמה
פירורי לחם
ביצה 1 טרופה

קוצצים את הפטריות והבצל , מקפיצים במעט מאוד שמן ומוסיפים פלפל מלח ותבלין שווארמה.
לאחר שמתקרר שמים על חזה העוף ומגלגלים מהצד העבה לצד הדק.
תובלים את הגלילות בביצה ומעבירים לפירורי הלחם.
מטגנים מכל הכיוונים ופורסים בהגשה או ל2 או ליותר חתיכות אם הרול מספיק ארוך.
אפשר להגיש עם רוטב פטריות, רוטב שזיפים או טחינה