מרכיבים
לתחתיות הקדאיף
50 גר' חמאה מומסת
300 גר' אטריות קדאיף מופשרות
קינמון טחון לפיזור
למלית
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 גר')
1 כוס חלב קר
1 אריזת פודינג וניל עם גרגירי וניל של מאסטר שף
150 גר' שערות חלבה
פיסטוקים טחונים או קצוצים לקישוט

אופן ההכנה
1לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2לשמן בחמאה את השקעים בתבנית המאפינס..
3לרפד את השקעים עם האטריות בשכבה אחידה ולהבריש את הקדאיף שוב בחמאה ולפזר מעט קינמון מעל..
4לאפות 15 דק' עד הזהבה ולתת להצטנן 10 דק' בחוץ. לחלץ את התחתיות מהשקעים..
5במערבל להקציף שמנת, חלב ואבקת הפודינג עד לקרם יציב..
6להניח על כל תחתית שערות חלבה, כף קרם וניל ולפזר פיסטוקים קצוצים..
7בתיאבון!.