מתכון לעראייס בהכנה ביתית

מצרכים ל10 חצאי פיתה
מצרכים : למילוי
1 קג' בשר בקר טרי טחון (מומלץ אנטריקוט )
5 פיתות טריות (חוצים לשתיים)
1 כוסברה קצוצה
3 בצל לבן בינוני קצוץ דק דק
100 גר' צנובר קלוי
כף כמון

חצי כף קינמון
חצי כף בהרט
ראס אל חנות כף
שום גבישי חצי כף
מלח גס
פלפל גרוס
חצי כוס שמן זית
עמבה ביתית למריחה לפיתה

אופן ההכנה :
מערבבים את כל מצרכי הבשר בקערה בודקים טעמים ..(איך בודקים עושים קציצה קטנה ועושים טסט לפני שממלאים טעים לנו ? מצויין פותחים את חצאי הפיתה ומורחים בעמבה ממלאים את הפיתה בבשר המתובל מומלץ לשקול פני את כמות הבשר לכל פיתה שכולם יצאו אחידים
מרססים את הפיתה לאחר המילוי בספריי שמן וצורבים על מחבת פסים/ מחבת רגילה/ גריל פחם
לאחר שקיבלנו חריכה מכל צד מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 בין 5ל 9 דק תלוי בגודל הפיתה