מתכון לתבשיל אסאדו שנופל מהעצם תבשיל חגיגי וללקק תאצבעות ….תהנו

מצרכים :
2 קג' אסאדו עגל טרי חתוך עם העצם
10 שיני שום
10 בצלי שאלוט
2 פלפל יבש חריף /צ'ילי טרי
12 גבעולי כרפס
כף פפריקה
חצי כף כמון
חצי כף גרגירי כמון
כף כורכום
מלח ים אטלנטי
פלפל גרוס

אופן ההכנה :
בסיר שמים שמן זית ומעט שמן סויה ומטגנים את בצלי השאלוט שהם חצויים וקלופיים לאחר השחמה מוסיפים שיני שום לאחר מס דק מוסיפים כף פפריקה כף כורכום חצי כף כמון וחצי כף גרגירי כמון מערבבים טוב טוב לאחר טיגון קל של התבלינים מוסיפים כוס וחצי מים מערבבים מוסיפים גבעולי סלרי שלמים לאחר מכן מניחים את הבשר סוגרים את הסיר ושמים על אש גבוהה לאחר רתיחה מנמיכים ונותנים לבשר 40 דק על אש נמוכה ..
לאחר 40 דק מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר מוסיפים עלי סלרי
מלח ים אטנלנטי
ופלפל גרוס
בכוס עושים שמן פפריקה
שמן עם 3 כפות פפריקה
מזרזפים מעל הבשר כחצי מהכמות ונותנים לבשר על אש נמוכה כשעתייים לאחר שעתיים מוסיפים שמן פפריקה וסוגרים לעוד שעתיים ….תהנו בתאבון מבטיח שתלקקו תאצבעות