מתכון לקרפ צרפתי


מצרכים למתכון לקרפ צרפתי

כוס חלב
כף שמן
2 ביצים
2 כפות מים
כוס קמח
1 סוכר וניל

ממרח נוטלה או ריבת חלב או כל מילוי שאתם אוהבים.





אופן הכנה :
1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
2. מוודאים שאין גושים בתערובת.
3. משמנים קלות מחבת, ויוצקים בעזרת מצקת מהתערובת למחבת, ומנענעים את המחבת עד אשר מכסים את כל המחבת בתערובת.
4. הופכים את הקרפ לעוד דקה במחבת.
5. שמים בצלחת ומורחים בנוטלה או כל ממרח אחר, מקפלים ל-2 ומקפלים שוב.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!