מתכון לרוטב ויניגרט

מצרכים לרוטב ויניגרט:
כף גדושה סילאן או דבש
כפית חרדל דיז'ון
1/3 חומץ בלסמי
2/3 שמן זית או שמן קנולה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גקוס
2 שיני שום קצוצות (לא חובה)





אופן הכנה :
הכנת המילוי :
1. בקערה שמים את הסילאן והחרדל דיז'ון ומערבבים.
2. מוסיפים את המלח והפלפל שחור גרוס
3. מוסיפים את החומץ בלסמי ומערבבים את הכל לקבלת רוטב אחיד.
4. מוסיפים בזילוף הדרגתי את השמן זית ומערבבים כל הזמן בעזרת מטרפה.
5. מעבירים לצנצנת ומכניסים לקירור.
6. לערבב לפני הגשה.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!